Pikkuserkkuni 69 laukaisi urani!

Mike69X-lastennäytelmäkirjailija, X-roolipelikirjailija, X-roolipelitaiteilija ja nykyinen rocktähti Mike Pohjola vilkaisee olkansa yli, madaltaa ääntään, kumartuu laatulehtitoimittajan puoleen ja kuiskaa luottamuksellisesti: ”Jussi69 on mun pikkuserkku.”

”Meillä ei silleen ole varhaisia yhteisiä lapsuusmuistoja hiekkakakkujen ääreltä, me tavattiin ekaa kertaa pari vuotta sitten sukukokouksessa”, tilittää käheä-ääninen roolipelirocktähti. ”Mutta totta kai tällä jutulla on juuret pidemmällä. Se alkoi kun Lyyli Pohjola meni naimisiin Eugen 69:n kanssa.”

”Mutta niistä sukujuhlista?”, yrittää glamour-keskittymistä harvinaisen lyhytsanaiseksi häkeltynyt toimittaja sopertaa. ”Niin. Jussi tuli myöhässä.” Starojen tunneside on selvästikin läheinen, sillä Pohjola liikkuu jo etunimipohjalla.

”Sehän siinä tosin oli, että mun silloinen seuralainen sanoi, että siitä hetkestä lähtien mä olin vain paikan toisiks gootein”.

Enää ei tarvitse ihmetellä miten Pohjolan uuteen huimaan nousuun siivittäneen uutuusteoksen, Tähti-roolipelin aihevalinnaksi ovat muokkautuneet juurikin tyttöbändit. Ilmiselvästi kyse on kostosta.

2 Kommentit to “Pikkuserkkuni 69 laukaisi urani!”


  1. 1 fani perjantai\8\pm, elokuu\8 10. 2007 11.41

    omg….. ei voi olla totta toi sukulaisuus!!!! onko oikeesti?

    mixei uutisissa ole erikseen Mike-kategoriaa???

  2. 2 ELF lauantai\8\am, elokuu\8 11. 2007 8.17

    Goottien välinen veriside on aina järkyttävä asia – itsekään en voinut olla asiasta shokeeraantumatta, kuten uutistekstikin hienovaraisesti vihjaisee. Mutta ConTextin laatuperiaatteiden mukaisesti shokkipaljastuksen joka ikinen tiedonmuru on faktapohjainen ja sitaatit aitoja, tässä tapauksessa jopa Mike P:n itse lausumia. Tämän järisyttävän tunnekuohun keskellä onkin lohdullista etsiä turvaa artikkelin kuvituksesta – potretti ei valehtele.

    Mitä tulee Mike-katogorian katastrofaaliseen uupumiseen lehdykästämme, olet tietenkin oikeassa enkä näin jälkikäteen ajateltuna pysty edes ymmärtämään, miten moinen puutos on päässyt julkaisuvalmiiseen tuotteeseen asti. Kategorinen deprivaatio on nyt luonnollisestikin korjattu.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: