Tiedotus pelkää skandaalia!

Star Wreck saa silmät kiilumaan Kuten arvata saattaa, ConTextin siirtyminen globaaliksi tietoverkonpainoksi ei ole sujunut täysin vaikeuksitta. Toimituksen alkuperäinen visio oli työskentely suoraan uljaan ropecon.fi-brändin alla, mutta tällainen pyyntö ei saanut con-ylläpidon taholta lainkaan vastakaikua.

Seuraavaksi korskein vaihtoehto oli itsenäisen blogin perustaminen vailla glamoröösiä verkkoaluetunnusta. Tämä toki onnistui, mutta miten saada online-presenssi takomaan myriadein conin-kävijöiden otsalohkojen vielä toimintakykynsä säilyttäneitä synapseja?

Ropeconin tekninen ylläpito avoimesti ja suoranaisesti kieltäytyi linkittämästä ConTextin verkkolehteä con-sivuston näköalapaikalle, syistä joita saatamme vain arvailla. Pyyntö kuitenkin edelleenohjattiin tämänvuotiselle tiedotusvastaavalle, roolipelikirjailija Mike Pohjolalle. Vihdoin, vihdoin alkoi väräjävä toivonsäde kajastaa hankkeemme yllä! Kenties Pohjola tunsi laatujournalismin omaksi asiakseen?

Täysin varauksetonta ei con-tiedotuksen avosylisyys kuitenkaan ollut, sillä Pohjola liitti armolahjaansa seuraavanlaisen ehdon:

”Harras toiveeni on, että ConTextin toimitus muistaa, että roolipelifestareidemme kotisivuja lukevat silmä kovana myös 11-vuotiaiden kävijöiden vanhemmat sekä skandaalihakuiset
suurmediat :)”

Muistakaamme siis tämä ohje ja käyttäytykäämme vanhempaimme silmille soveltuvasti. Sillä siitä mikä ei totta ole, ei voi ConTextkaan kirjoittaa, eihän?

0 Responses to “Tiedotus pelkää skandaalia!”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: