Pomppulinna peruttiin terroriuhan vuoksi

– Conitea palkkaa James Bondin metsästämään sabötöörejä

(DIPOLI) Tänä vuonna emme saa nauttia onnellisista pomppivista goottitytöistä ja -pojista. Pomppulinnan tilaus peruttiin viime tipassa terrori-iskun pelossa. ConTextin saamien tietojen mukaan Interpolin etsintäkuuluttamista rikollisista koostuva ryhmittymä uhkasi räjäyttää Venäjältä ilmaa linnaan pumppaavan kaasuputken.

Uhkavaatimuksista huolimatta tilanne Infotiskin tuntumassa vaikutti perjantaina päällisin puolin rauhalliselta. Asiakaspalvelijan hymy peitti tilanteen todellisen hirveyden kävijöiltä. Troubleshootereiden valmiustila on nostettu toistaiseksi oranssiin; vuoron aikana ainakin yhden on jäätävä miehittämään infotiskiä muiden kadotessa vessaan tai kahville.

Järjestäjien pettymykseksi tämäkään ei raakalaisille riittänyt. Seuraavassa kiristyskirjeessä sabotöörit vaativat myös discolarpin perumista. Conitea ei voinut kuin taipua ja ottaa vastaan tarjotut lahjukset. Lahjoituksena saadut kuusi tonnia hiekkaa päätettiin käyttää Dipolin maaston maisemointiin.

Troubleshooterpomo Whooops pyysi Tapahtuman aattona virka-apua Euroopan Unionin TS-ministeriöltä. Kaasuputke pitkin paikalle saapuva nopean toiminnan yksikkö 007 on määrä henkivartijoineen listiä terroristit siististi ja silminnäkijöitä jättämättä. Espoon poliisilla ei pitäisi olla asiaan nokan koputtamista.

Teksti: Suvi Korhonen

0 Responses to “Pomppulinna peruttiin terroriuhan vuoksi”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: