Kuka pelkää ja ketä?

R-kioski suljettuJo moniaita vuosia on Otaniemi sulkenut roolipelaajat kelmeiden teekkarikäsivarsiensa huomaan ja valistanut lempeät kampuskasvonsa harrastajakentän kaikkinaiselle asujaimistolle. Mitä perustarpeita pelikansa on tarvinnut, niitä on Otakuniemi tarjonnut (kenties jokavuorokautista henkilökohtaisen hygienian pakkopäivitystä lukuun ottamatta).

Niin vakaaksi on paikallisen infrastruktuurin ja con-organisaation välinen symbioosi kasvanut, että nykyisellään jopa Ropeconin ohjelmavihkonen tohtii mainostaa insinööritalvehtimossa tarjolla olevia peruspalveluita.

Tänä vuonna conin-kävijän ohjeistuksen vuolaat ylisanat joutuivat kuitenkin kohtaamaan karun todellisuuden nyrkiniskun keskelle herkän roolipelaajanuoren hentoista nenärustoa. Ikään kuin aavistaen että Dipolin ilmastoinnin jokavuotisen pettämisen seuraukseni alati aromaattisemmiksi yltyvät pelaajamassat ovat jälleen jylisten vyörymässä kohti suojatonta Rautakirjan etähaaraketta on kioskiyrittäjä päättänyt etsiä lopullisen ratkaisun nörtti-invaasion torjumiseksi.

Älkäämme siis enää eläkö siinä harhauskossa, että roolipelaaminen olisi vaaraton ja uhriton harrastus.

0 Kommentit to “Kuka pelkää ja ketä?”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: