Ropeconin perintö

con kantaa hedelmääToisinaan jotkut uskossansa heikot con-visitöörit ovat ilmaisseet huolensa Ropeconin karnevalisoitumisesta. Con olisi muka muuttunut ryppyotsaisista asianpuhumiskinkereistä kepeäksi iloitteluksi, johon tullaan tapaamaan kavereita ja pitämään hauskaa. Nykymuotoisesta karnevaaliconista ei kuulemma jää minkäänlaista pysyvää, konkreettista perintöä.

Kyllä voikin jäärä olla väärässä. Nykyäänhän con jättää jälkeensä paitsi käsin- myös hajureseptorein kosketeltavan konkreettista perimää. Palvelu on pikemminkin radikaalisti parantunut, sillä ennen tämä roolipeli-DNA jäi pelkästään con-vieraiden haltuun. Nykyisin se sentään leviää koko Otaniemen alueelle.

2 Kommentit to “Ropeconin perintö”


  1. 1 Nimetön maanantai\8\am, elokuu\8 20. 2007 11.19

    No, kuten kuvastakin näkee, roskis on täynnä eikä siihen yksinkertaisesti mahdu enempää jätettä, joten ylijäämän jättäminen sen välittömään läheisyyteen on ihan ymmärrettävä toimintatapa. Mielestäni on turha yrittää syyllistää con-kävijöitä asiain tilasta – jos tuo on ongelma, con-organisaation kannattanee kärrätä ensi vuonna paikalle ylimääräisiä jäteastioita.

  2. 2 ELF maanantai\8\am, elokuu\8 20. 2007 11.57

    Hyvänen aika, eihän tässä ketään syyllistetä – artikkelihan pikemminkin ylistää asiantilaa! (Havainto roskiksen täyttymisestä on tietenkin totta, mutta on kuva-aiheena toimivampi kuin hajalleen ympäri nurmikenttiä levittäynyt perimä, jota sitäkin oli kertynyt lähialueille kiitettäviä määriä.)

    Ylimääräisiä jäteastioita oli itse asiassa tilattukin Dipolin naapurustoon, mutta valitettavasti ne saatiin paikalle vasta lauantaiksi (jolloin kuvakin on otettu). Mikäli con-järjestäjien suunnitelmiin on luottaminen, ensi vuonna pidättyvyyttä roolipeliperimän levittämisen suhteen pyritään harjoittamaan vielä tämänvuotista ankaramman kieltäymyksen ja välineistön voimin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: