Katu-uskottavuuteni takana on Sofi Oksanen!

Mike & fani Yllättäen keskeltä Ropeconin tiimellystä tavoitettu goottitähti uskoutuu julkaisullemme katu-uskottavuudesta – aiheesta, joka tuskin kiinnostaa ConTextin keskivertolukijaa.

”Mä olen just keskiviikkona allekirjoittanut kustannussopimuksen mun ensimmäisestä romaanista”, paljastaa ilmaiselle julkisuudelle Jussi69:n pikkuserkku (kuvassa).

Gummerus julkaisee kirjan syksyllä 2008. Tai oikeestaan se on kesällä 2008, mut kustantajalle se on syksy”, valottaa tuore kirjailija. ”Sen nimi on Punakaneli ja kadonneet kyyneleet ja se perustuu alunperin nuortennäytelmäkäsikseen jotain vuodelta 2003. Mut siinä on kaksi tasoa, ja fantasiataso on uudempi. Sä et varmaan julkase tätä, mut se olis tällanen soundbite: ’Elsa Beskow goes punk’.”

”Mun ei ehkä pitäis sanoo tätä sulle, mut kustantajilla on kaks tapaa jolla ne lähtee markkinoimaan. Ne voi markkinoida joko kirjaa tai kirjailijaa. Mä oon se jälkimmäinen.”

”Kustantajalla on ohjelmassaan ehkä 20 kirjaa, ja niiden pitää päättää mitä ne lähtee nostaan. Kun toimittaja soittaa niille, niiden pitää päättää mikä on makein. Kirjan myyvyys ja kirjoittajan kiinnostavuus ratkaisee.”

”Tää lähti siitä että mun goottiystävä Sofi (ei kuvassa) tiesi mun kirjaprojektista ja Gummerus kysyi siltä jos se tietäis jonkun katu-uskottavan tyypin joka vois tuottaa nuorille kauhua.”

”Mulla on mustat vaatteet ja yks toimittaja on sanonu, et mä olen erityisen katu-uskottava.”

2 Kommentit to “Katu-uskottavuuteni takana on Sofi Oksanen!”


  1. 1 mikepohjola sunnuntai\8\am, elokuu\8 12. 2007 12.16

    Näkyy neljännen valtiomahdin edustaja tehnyt melko suurpiirteiset muistiinpanot haastattelusta 😉

  2. 2 ELF sunnuntai\8\am, elokuu\8 12. 2007 8.22

    Suurten asioiden ollessa kyseessä on tietenkin vääjäämätöntä, että myös muistiinpanot ovat suurpiirteiset. Kiitämme ylisanoista.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: